Aktuelt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Sommerhilsen

Tolkenett er stolte av å tilby 170 språk og mer enn 4,000 tolker tilgjengelig. Vi har full bemanning i juli og formidler tolkeoppdrag for både telefon, oppmøte og skjerm. Alle type nivåer er tilgjengelig. Vi ønsker samtidig alle våre tolker og kunder en Riktig God Sommer. Takk for godt samarbeid i en utfordrende tid.

Les mer

Full bemanning og God Sommer

Tolkenett er stolte av å tilby 170 språk og mer enn 4,000 tolker tilgjengelig. Vi har full bemanning i juli og formidler tolkeoppdrag for både telefon, oppmøte og skjerm. Alle type nivåer er tilgjengelig. Vi ønsker samtidig alle våre tolker og kunder en Riktig God Sommer. Takk for godt samarbeid i en utfordrende tid.  

Les mer

Kan «alle» tolke og/eller oversette?

Kan «alle»  tolke og/eller oversette? Hvorfor bruker dere ikke kun autoriserte tolker og oversettere? Er det sånn at hvem som helst kan jobbe som tolk eller oversetter hos dere? Dette er to av spørsmålene som til stadighet dukker opp i vår språkverden. Svaret på disse spørsmålene kan ikke oppsummeres i en Facebook-kommentar. Svaret krever en…

Les mer